EDC Card Multi-Tool ileri teknoloji outdoor ve askeri bıçaklardan ilham alınarak Amerikalı Cha O-Ha Design tarafından tasarlanan ve yararlılık, minimalizm, kalite, çok yönlülüğün tek bir yerde ve çok az yer kaplayarak buluştuğu bir ileri teknoloji ürünü.

Bir kredi kartından daha küçük boyutlarda olan EDC Card Multi-Tool, askeri ürünlerde kullanılan ve titanyumdan daha güçlü S35VN paslanmaz çelikten.

30’dan fazla işlevi bir arada görebileceğiniz EDC Card Multi-Tool’da: şişe açacağı, düz ve yıldız tornavida, farklı boyutlarda cıvata anahtarları, cetvel gibi işlevler mevcut. Bütün bu işlevleri kullanırken ise herhangi bir ekstra alete gerek yok, sadece EDC Card Multi-Tool yeterli.

Günlük hayatınızda çıkabilecek küçük sorunları çözmede en büyük yardımcılarınızdan biri olabilecek ve cüzdanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz EDC Card Multi-Tool’un Amazon satış fiyatı ise 50$. Satın almak için tıklayın. EDC Card Multi-Tool’un işlevselliği hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoya da bir göz atabilirsiniz.