Can-Am tarafından üretilen İki kişilik off-road aracı Maverick X3 (Can-Am Maverick X3) üretildiği günden beri off-road dünyasında büyük bir yankı uyandırmıştı ve hâlâ dikkatler üzerinde. Bunun farkına varan Can-Am off-road zevkini tam bir parti havasına dönüştürmek için Maverick X3’ün 4 kişilik versiyonu olan Maverick X3 Max’i (Can-AM maverick X3 Max) geçen haftalarda satışa çıkardı.

Maverick X3’ün sahip olduğu aynı iler teknoloji, güç ve dinamizme sahip Maverick X3 Max’in arka tarafında bulunan turbolu ve hava soğutmalı üç silindirli Rotax Ace Motoru, QTS-X CVT vitesi vasıtasıyla dakikada 7,500 devirle 154 beygirlik bir güç üretirken aynı zamanda 153 Nm’lik bir tork sağlıyor. Diğer taraftan Ergo-Lok kokpit, daha uzun şase, Ergoprint koltuklar ise dört kişi için böyle bir off-road araçta olabilecek en üst seviye konfor sağlıyor. Ayrıca Front A salıncak (Front A Arm Suspension), FOX şoklar (FOX Shocks) ise denge ve kontrolü maksimum seviyeye taşıyor.

Doğaya üç arkadaşınızla beraber meydan okuyup adrenalini iliklerinize kadar yaşayabileceğiniz Can- Am Maverick X3 Max’in süspansiyon sisteminden tutun da koltuklarına kadar her biri ayrı aksesuar seçeneklerine sahip üç farklı modeli bulunuyor ve fiyatlar ise 25.000$’dan başlıyor. Detaylı bilgi için tıklayın ve aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin derim!

[post_ads]