2012 yılında harika bir outdoor kamp ocağı çözümü ile karşımıza çıkan BioLite, işin sonuna gelmediklerini göstermek için CampStove'un yeni versiyonunu daha da güçlendirerek ve geliştirerek CampStove 2'yi satışa sundu. 

Bilmeyenler için ilk versiyon CampStove'u bi özet geçelim. Dumansız ve yüksek verimli kamp ateşi üretmenizi sağlarken aynı zamanda ısı enerjisini elektrik enerjisine çevirerek akıllı cihazlarınızı şarj etmenizi sağlıyordu. Her ne kadar doğada vakit geçirirken bütün elektronik cihazlarımızdan uzak durmak istesek de bunu başarabildiğimiz pek söylenemez. Bunun sonucunda bu cihazlarımızı şarj etme sorunu ile karşı karşıya kalırız. İşte BioLite CampStove bu soruna çok güzel ve kullanışlı bir çözüm sunuyordu.

Şimdi incelediğimiz CampStove 2'de ise selefinden edinilen tecrübe ile geliştirilmiş iki ana özellik göze çarpıyor. Dahili bir bataryaya sahip olması ve önceki versiyondan daha fazla elektrik üretebiliyor olması. CampStove 2'de aynı oranda yanan kamp ateşiniz artık 2 kat daha fazla elektrik üretebiliyor. 2,600mAh dahili bataryası ise ateş söndükten sonra bile işlemlerinizi devam ettirebilmeniz için olanak tanıyor. BioLite'in bütün aksesuarları ile uyumlu olan CampStove 2, dört farklı fan seviyesine sahip. Dumansız ve sessiz bir ateş sadece doğada kamp yaparken değil taktik alanda da işe yarayabilir. Outdoor aksesuarlarınızın arasına hemen bir tane eklemek isterseniz $130 (150€) fiyatı ile hemen satın alın. Yazının sonundaki tanıtım videosu işe yarayacaktır, kaçırmayın.

Amerika'dan satın almak isterseniz tıklayın.

Avrupa'dan satın almak isterseniz tıklayın.






[post_ads]