Bir grup girişimcinin tasarladığı Beoncambilek kamerasıIndiegogo’da beklenenin üzerinde bir ilgiye kavuşmuş durumda. Tasarımcıların iddiasına göre Beoncam dünyanın ilk “akıllı saate yerleştirilmiş takılıp/çıkarılabilir 360 derece panaromik kamerası”.

Kullanımı çok pratik olan kamera, isterseniz bir akıllı saat görünümüyle kolunuzda, isterseniz de saat bandından ayırarak tripod üzerinde, çantanızda ya da bisikletinizin üzerinde taşıyabilirsiniz. Uygun bir aparatla kaskınıza monte edip kayak ya da bisiklet maceralarınızı kayıt altına alabilirsiniz.

Kameranın en çok öne çıkan tarafı 360 derece fotoğraf ve video çekimi yapabilmesi. Geniş açı çekimleriyle bir çok anınızı ölümsüzleştirebileceğiniz Beoncam cep telefonu uygulaması sayesinde akıllı telefonunuz üzerinden yönetilebiliyor. Cep telefonunuza HD çözünürlükte canlı video aktarma gibi güzel bir özelliği de mevcut.

8GB dahili hafızasına ilave dışarıdan kart takılamıyor ne yazık ki. Bununla yetinmek zorundasınız.

Bu yılın Temmuz ayında satışa sunulacağı açıklanan Beoncam için 119$ fiyat biçilmiş. Detaylı bilgi ve ön sipariş için tıklayınız.