6/5/4 Motors Stockholm merkezli kişiye özel motosiklet modifiyesi yapan bir atölye. 6/5/4 Motors’un en son işi ise 1968 yılında İsveç ordusu için sadece 1000 tane üretilmiş ve bu nedenle çok nadir bulunan bir adet Husqvarna 256’nın dönüşümü. Dönüşüm dediysek öyle basit bir dönüşüm değil, gayet hummalı bir çalışma yapılmış 6/5/4 Motors tarafından.
6/5/4 Motors’un Thage adını verdiği bu yeni oyuncağa daha uzun şoklar eklenmiş, yeni kampanalı frenler, yeni egzoz sistemi takılmış. Yeni budaklı lastikler, arka kısma eklenen LED lamba, küçük Bates stili far ile beraber Husqvarna 256’nın benzin deposundan motor ve tekerleklere kadar göz alıcı bir şekilde baştan aşağı boyanması da Husqvarna 256’yı 21.yüzyıla yakışır hale iyiden iyiye sokmuş.
Thage’nin hoşunuza gidecek en güzel özelliklerinden biri de orijinalinde de bulunan bir çift kayağa sahip olması. Thage bu özelliği ile hem motosiklete binerim hem de kayak yaparım diyenler için diyebiliriz.

Thage hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Aşağıdaki görseller de 6/5/4 Motors’un nasıl mükemmel bir işe imza attığına tanık olmanızı sağlayacaktır, bakmadan geçmeyin!