Off-road ve scooter birbirinden uzak kavramlardı bir zamanlar. Yani aslında tam olarak siz Velocifero MAD ile tanıştığınız şu ana kadar.

Velocifero MAD parlak bir düşüncenin muhteşem bir ürüne nasıl dönüştüğünün insan gözüyle görülebilecek en son örneklerinden.

Kocaman off-road lastikleri sayesinde dağ-bayır, dere-tepe gezebileceğiniz bir scooter düşünün; ve bunu bir elektrikli bisiklet gibi kolayca ve oturarak sürdüğünüzü…

Velocifero MAD dünyadaki en iyi 100 endüstriyel tasarımcıdan biri olarak anılan Alessandro Tartarini’nin tasarladığı yeni ürünü.

MAD; 500, 800, 1000, 1300 ve 1600 Watt gücünde 5 farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. 1600 Watt’lık en güçlü modelinden biraz bahsedelim. 45 km/s hıza kadar ulaşan model tek şarjla 30-35 km.’ye kadar yol gidebiliyor. Lityum batarya seçeneğiyle bu mesafe 56 km'ye kadar ulaşıyor. Ortalama şarj olma süresi de 5-8 saat.

Her şeyden önce kural bozan tasarımın getirdiği şık görüntüsüyle öne çıkan MAD, maceracıların oyuncağı olmanın yanında güvenlik alanında kullanmaya uygun bir alet. Örnek tasarımları arasında (NYPD) New York Polis Teşkilatının amblemini koyarak bu alana göz kırpmış zaten

Yaklaşık 1000$ fiyatla satışta olan Velocifero MAD’i sipariş etmek ve detaylı bilgi almak için tıklayınız.