Doğa yürüyüşü tutkunları bilir ki, bir doğa yürüyüşüne yeni alınmış botlarla başlamak kadar güzel bir duygu yoktur ve özellikle bu botlar Under Armour’ın Gora-Tex özellikli botlarıysa.

Under Armour’un INFIL GTX HIKING botları (Under Armour Infil Gtx Hiking Boots) estetik bir şekilde tasarlanmakla kalmamış, aynı zamanda bir doğa yürüyüşçüsünün veya bir kamp tutkununun yolculuğunu rahat geçirmesini sağlayan özelliklerle donatılmış.

Dört mevsim özellikli olan bu botlar; su geçirmez olmasına rağmen ısının dışarıya çıkmasına izin veren nefes alabilir bir Gora-Tex ince zara sahip. Bu özel botun üst kısmı aşınmaya karşı yüksek dayanıklı anafoam kaplama ile ve topuk kısmı ise yine aşınmayı önleyerek dayanıklılığı artıran özel bir plastik madde ile kaplanmış. Ayrıca botun mantar önleyici özelliği (Cupron Anti-Fungal Pro Fibers) ayak kokusunu engel oluyor ve 12 saatlik süre sonunda bütün mantarları öldürüyor.

Son olarak bir yürüyüş botunda olmazsa olmaz özellik yol tutuşudur. Under Armour Infil Gtx Hiking botlarının dış tabanı her türlü arazide ve koşulda yol tutmayı sağlayan özel esnek bir plastik maddeden yapılmış. Bu botlar kesinlikle macera tutkunlarının hızını, dengesini ve çevikliğini artırmak için tasarlanmış. Satın almak için tıklayın.

Türkiye'den satın almak isterseniz buraya tıklayın.