Bisikletçiler bilir, bisikletinizi asla gözünüzün önünden ayırmayın! Ama illa ki bisikletinizi bırakmanız gerekiyorsa bu çok emniyetli bir şekilde olmalı. Şanslıyız ki Airlok var.

Airlok çok basit ve etkili bir çözüm önermiş. Bisikletinizi asın ve kilitleyin! Güçlendirilmiş çelikten imal edildiği için kırılmaya karşı firma garantisi var. Sadece kırılma değil, kilidin maymuncukla açılması da imkansız. Ayrıca güzel bir tarafı da şu: bütün bisiklet tipleri için kullanılabilinir olması. Sadece ev içi değil ev dışı mekanlar için de kullanılabilir (garaj, apartman boşluğu v.s.) 

Özellikle bisikleti evinize kadar taşımanız zor ise ortak kullanım alanlarına Airlok'u monte ederek bisikletinizi kilitleyebilirsiniz (örneğin iş yeriniz gibi). Fiyatının 170 dolar olacağı tahmin ediliyor.
Zaman kötü sevgili okuyucular, Airlok'u düşünün derim.

Kickstarter projesinin tamamlanmasına çok çok kısa bir süre kalan Airlok'a erken sipariş ile avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve ön-sipariş için tıklayın. Ocak 2017'de dağıtımına başlanacak. Tanıtım videosu izlenmeli.