GoPro uzun zamandır beklenen drone'u Karma'yı ortaya çıkardı. Doğal olarak GoPro kameralarla uyumlu olan Karma, bir sırt çantasına sığacak kadar ufak üretildi. 3 kanallı olarak üretilen drone, stabilizasyon sayesinde net görüntüler sağlayabilecek. Stabilizasyon aparatını drone'dan söküp elde de kullanabilirsiniz. Kontrol konsolu oyun konsollarına benzer şekilde üretilmiş. Yine kontrol konsolunda dokunmatik ekran olduğu için ayrıca telefonunuzu bağlamanıza gerek kalmayacak.

GoPro için şunu söyleyebiliriz, kullanıcı deneyimini yeni nesil ürünlere çok iyi yansıtıyor. Bu stabilizasyon sorunu aksiyon kameraları için ciddi bir sorundu. Tabii GoPro'nun bu soruna çözüm bulup bulamadığını zaman gösterecek.

Her halükarda, eğer doğa sporlarına meraklı iseniz Karma drone'un size iyi anılar bırakacak görüntüler yakalayacağına eminiz.

23 ekimde piyasaya sürülen paketin toplam bedeli (Gopro Hero5 dahil) 1099 dolar. Eğer Session ile almayı tercih ederseniz fiyat 999 dolar olacak. Sadece Karma Drone ise 799 dolar.Tanıtım videosunu izleyin (ama izleyip pencereden atlamayın). Ayrıntılı bilgi için tıklayın.