Dünyaca ünlü Kaliforniya merkezli yüksek duyarlıklı ses cihazları üreticisi olan Audeze, firmanın ilk kulak içi kulaklıkları olan iSINE10’u görücüye çıkardı. iSINE10 şimdiye kadar sadece stüdyolarda kullanılan kulak üstü kulaklıklarda bulunan ve sadece dünyada birkaç hi-fi ses firması tarafından üretilen Planar Magnetic teknolojisini bulunduruyor. Bu özelliği sayesinde iSINE10 dünyanın ilk Planar Magnetic özellikli kulak içi kulaklığı.


Bilmeyenleriniz için kısaca özet geçmek gerekirse, Planar Magnetic özellikli kulaklıkların içinde özel bir mıknatıs sistemi, ince katmanlı bir diyafram ve eşsiz bir şekilde kulaklığın içine yerleştirilmiş bir ses bobini var. Bu sayede, ses emsalsiz bir basla ve daha iyi bir duyarlılıkla ve neredeyse sesi hiç deformasyona maruz kalmadan iletiyor. Böylece dinlediğiniz şarkılar her zaman capcanlı. Bu özelliklere sahip bir teknolojiyi bırakın kulak içi kulaklıkların içine sığdırmayı, kulak üstü kulaklıkların içine sığdırmak bile bir mucize. Şükürler olsun ki Audeze bu mucizeyi gerçekleştirmiş durumda ve kulaklığımız kablosu olmadan sadece 20 gram.

Ayrıca bu özel kulaklığımız dünyanın ilk 24 bitlik iPhone bağlantı kablosu ile birlikte geliyor. iPhone bağlantı kablosu, kulaklığı sadece yeni iPhone 7’nize bağlamakla kalmayıp, aynı zamanda kablonun içinde yer alan amfi sayesinde müzik deneyiminizi çok üst seviyelere çıkaracak.

Önümüzdeki ay piyasa çıkması beklenen iSINE10’un fiyatı 399 dolar. Kulaklık hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.